Dnes se podíváme na hlavní kryptoměnu Bitcoin, v jaké fázi se nachází + očekáváný vývoj ceny a na čínský altcoin Neo který zažívá pěknou jízdu nahoru.

Bitcoin

Vlevo na grafu vidíme šipkou nahoru vyznačený silný uptrend. Následně se začala tvořit formace klesajícího klínu ( falling wedge) vyznačenýho červenými linkami, což je bullish pattern (tj. předpovídá pohyb nahoru).

Nyní se nacházíme v konsolidaci po silném průrazu který formaci potvrdil. Jak jsme si říkaly je to formace na směr růstu proto očekávám že aktuální konsolidace skončí odrazem nahoru. Musíme si ale dát pozor na manipulace od velkých hráčů kteří tuto strukturu mohou lehce narušit.

UPTADE 4.12.2019

Po proražení falling wedge jsme všichni očekávali nárůst ceny BTC. Pravděpodobně přišla manipulace ze strany velkých hráčů a cena dumpla dolu. Nyní se pohybujeme pod hodnotou 7500 $ / BTC. Možnost kterou máme z long term hlediska je pouze vyčkavat kam se cena vydá.

Stále můžeme na graf aplikovat formaci falling wedge. Musíme vyčkávat zda cena potvrdí formaci a scénář na růst se vyplní.

Veškterý obsah článku slouží pouze k výuce a v žádném případě se nejedná o investiční radu !

Kategorie: ANALÝZY

0 komentářů

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *