V minulosti jsem dělal analýzy na kryptoměny Bitcoin a Monero. Dnes si ukážeme jak se cena vyvinula a zda respektovala moje analýzy.

Bitcoin

V analýze na bitcoin jsem ukázal pohled z krátkodobé perspektivy, ten si nyní zhodnotíme a dloudobé. Podíváme se pouze na krátkodobý pohled protože na zhodnocení dlouhodobého pohledu je příliš brzo.

Jak můžeme vidět cena vydržela oranžově zabarvenou zónu která se z rezistence proměnila v support od kterého následoval silný odraz. Bitcoin respektoval analýzu a s výsledkem 14,5 % zisku jsem spokojen.

(PŘEDCHOZÍ ANALÝZA)

Monero

V původní analýze jsme vystoupili z velkého falling wedge a po velké pumpě se vytvořila korekce která vytvořila důležitou zónu (oranžová).

Pohled jsem trochu přiblížil pro lepší detail. Můžeme vidět úspěšný odraz od žluté zóny, která se stejně jako u bitcoinu proměnila z rezistence na support ( nazýváme role reversal). Pohyb nahoru je strukturovaný swingy s pumpou na závěr a celkový zisk je 31%. Pokud by jste chtěli vstoupit do obchodu počkal bych na korekci která ukáže zda je pohyb up ukončen nebo ne.

(PŘEDCHOZÍ ANALÝZA)

Veškterý obsah článku slouží pouze k výuce a v žádném případě se nejedná o investiční radu !

Kategorie: ANALÝZY

0 komentářů

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *