Již nějakou dobu nám tu řádí koronavir, který silně ovlivňuje ekonomiku. Analýzu jsem nedělal již delší dobu protože vždy je nutné vyčkat na korekci z které usoudíme co dál.

Dlouhodobá predikce

Na grafu můžeme vidět velký triangl. Kam bude cena směřovat se pozná až v případě proražením horní nebo spodní hrany. Nyní se dostáváme do špičky trianglu, což se vyznačuje opravdu divokým skákáním ceny.

Krátkodobý pohled

Kam přesně se cena vydá nelze s jistotou říct. Vzhledem k pokračování downtrendu po vypadnutí z korekce očekávám další pouzu u hranice kolem 4000$/btc, reakce na tuto hladinu bude klíčová. Pokud se cena vrátí nad černou trendline otevře se cesta k růstu na oranžovou rezistenci, neříkám že k ní bitcoin hned požene. Nebudeme ale moc předbíhat pokud totiž černou trendline odmítneme s otestováním, očekávám propad k 3000$/btc.

Veškterý obsah článku slouží pouze k výuce a v žádném případě se nejedná o investiční radu ! Přesný pohyb nelze s jistotou určit a zvlášť v situacích takových to extrémních pohybů, můžeme si pouze určit přibližné scénáře a snima pracovat.

Kategorie: ANALÝZY

0 komentářů

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *