Po delší době, jsem se rozhodl znovu přidávat svoje poznatky ohledně kryptotrhu a publikovat je zde, na své stránce.

Plán je, týdenní zhodnocení situace na Bitcoinu + náhodné analýzy na high cap. altcoiny. Doufám že vám moje příspěvky budou přínosem 🙂

Bitcoin long term

Na grafu vidíme průraz z obrovského symetrického trianglu. Růst průrazu se zastavil na zelené rezistenci, která je potvrzená již třemi dotyky.

Nyní se bitcoin nachází v korekci. Pravděpodobný je návrat k zelené rezistenci která leží kolem 12 000$/btc. Pro další růst je nutné tuto rezistenci prorazit. V případě její proražení může cena směřovat k hodnotě kolem 14 000$/btc. V opačném případě se dostaneme na hodnoty kolem 10 000$/btc ale není vyloučeno i 9000$ a 8000$.

Bitcoin střednědobý pohled

Nyní jsme z tohoto pohledu v malé konsolidaci přesně na úrovní EMA 100, 200. Reakce na tyto klouzavé průměry bude klíčová, zda se přiblížíme k horní nebo spodní hranici paralelního kanálu.

V případě průrazu paralelního kanálu můžeme očekávat prudkou reakci ceny a to směrem k rezistenci, v případě průrazu vrchní linie a nebo k supportu v případě průrazu spodní linie.

Jak je to běžné, nedá se s jistotou předpovědět kam se cena bude ubírat, ale můžeme sbírat jednotlivé střípky a skládat si obraz budoucího vývoje. Určovat podmínky vstupu, např. průraz linie a následně růst apod.


Veškterý obsah článku slouží pouze k výuce a v žádném případě se nejedná o investiční radu !

Kategorie: ANALÝZY

0 komentářů

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *