Bitcoin je po pěkném agresivním růstu cena ale nepřekonala hranici 14 000 BTC/USD. Překonáme tuto hranici, nebo nás čeká strmý pád dolů ?

Bitcoin, dlouhodobý pohled

  • Na weekly grafu můžeme vidět strmý růst k 14 000 $ -> ta červená rezistence. Pokud tuto rezistenci prorazíme můžeme vidět další skutečně pěkný růst.
  • Cena krásně překonala minulé swing high a v ideálním případě budeme konsolidovat v rozmezí červené rezistence a v s/r zelené zóně kde si trh odpočine.
  • Z dlouhodobého hlediska se nesmíme dostat pod modře vyznačený support. V současné době je pro nás důležité se držet nad hodnotou 10 000 $.

Bitcoin na 1D grafu

  • Cena se nachází v červené rezistenci okolo ceny 14 000$. Pro další růst, jak jsem již zmiňoval, je nutné tuto rezistenci prorazit. Více mi dává smysl menší retracement směrem k zelené s/r zóně. V tomto rozpětí, zelené a červené zóny, se trh může připravit na další pohyb UP a hlavně na průraz červené rezistence.
  • Zpozornět musíme hlavně při návratu křivky RSI zpět do pásma pod 70 bodů. Právě při tomto průrazu je pravděpodobný menší výprodej, začátek retracementu ( pohyb zpět dolů). V horším případě cena spadne až pod zelenou s/r zónu, kde je další zastávka 10 000$, žlutý support.
  • Žlutá zóna představuje support na hranici 10 000$. Tato hranice je pro nás důležitá a její průraz by mohl znament masivní propady ceny.

Závěr

Důležitá hranice je 14 000$, která je vyznačena červeně. V případě jejího průrazu je pravděpodobný růst UP. Pokud cena tuto hranice odmítne, budeme konsolidovat mezi touto, červenou zónou a zelenou zónou v úrovni zhruba 12 000$. Z tohoto pásme se trh může připaravit na další růst.

Veškterý obsah článku slouží pouze k výuce a v žádném případě se nejedná se o radu !


Pokud máte zájem nákupu kryptoměn můžete využít směnárnu SIMPLECOIN. Pokud si chcete pročíst jak na nákup přidávám i tlačítko na návod 🙂


Kategorie: ANALÝZY

0 komentářů

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *